2013. június 8., szombat

Macipark



 
Van egy szekrényajtó, ahova kiragasztgatjuk, hogy hova szeretnénk elvinni Donátot és milyen programötleteink vannak. A veresegyházi macipark tavaly nyár óta szerepel a falon. Épp pár napja olvastuk Annapetiben, hogy ők is voltak a Maciparkban, és az akkor nagyon tetszett Donátnak. Így ma el is látogattunk oda.

A Maciparkot kismotorral jártuk be, Lénárd eközben a hordozójában gubbasztott. Ő a történet további részében nem nagyon fog szerepelni, tekintve, hogy gyakorlatilag a teljes kirándulást végigaludta.


Mivel Annapeti is eteti a medvéket fakanállal és mézzel, természetesen ez a nagyszerű program nálunk sem maradhatott el. Donát nagyon lelkesen kezdett a mackók etetéséhez.



Aztán volt egy pillanat, amikor az egyik medve túl nagyra nyitotta a száját vagy túl hosszúra nyújtotta a nyelvét vagy kacsintott. Mindenesetre Donát gyakorlatilag hozzávágta a fakanalat, annyira megijedt. (mentségére legyen mondva, hogy mióta a vadasban megharapta egy szarvas, viszonylag óvatosan etet akármit is). Ez itt a galád!


Körbejártuk a teljes parkot, felmászott a kilátóra, nézett farkasokat és struccokat, kisvonatozott, játszóterezett. Szóval nagyon jól érezte magát.




A végére egy nagyon rövid pihenő még belefért egy padon, ekkor már Lénárd is felébredt.


 
Este úgy aludt el, hogy holnap reggel feltétlenül maciparkosat fogunk játszani. Elővesszük az összes medvét, sorbaültetjük őket, adok kölcsön egy fakanalat és gyurmamézzel megetetjük mindet. És ha meguntuk a maciparkos játékot, akkor majd SÁRKÁNYparkosat is játszunk. Vidám nap lesz megint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése