2010. december 5., vasárnap

Télapó itt van...

Mivel Donát nagyon jó kisfiú volt egész évben (illetve hát a születése óta), hozzá is ellátogatott a Télapó bácsi. Már reggel feldíszítettük az ablakát, hogy a Télapó könnyebben idetaláljon. Kipucolta a cipőt, és kirakta az ablakba.






A nagy igyekezet nem is marad jutalom nélkül. Az ajándékok már délután ott sorakoztak a cipője mellett. Anyukámék és Tánti is ide küldte a meglepetést a Télapóval.




Természetesen minden játék csodálatos és mindennek nagyon kellett örülni.


A kisoroszlánt Anyukáméktól kapta, szuperül zenél, meg gurul. És ami még fontosabb szuperül lehet vele farkasszemet nézni.




A búgócsigát Tánti Télapója hozta. Abban az a nagyon jó, hogy egy csomó ideig lehet szugerálni, amikor forog, majd oda lehet menni, lekeverni egy nagy maflást, hogy a szegény búgócsiga azt sem tudja hol álljon meg.



Tőlünk a kis repcsi jött, ami egyelőre akkor barát, ha én tologatom.

Este pedig Feri szülei is átadták a Télapó jókívánságait. Donát egy szuper zenélő csigát/kukacot kapott. Szerintem eljátszott volna vele reggelig, de nem tudott rábeszélni az egész éjszakai bulizásra.


És most gyengébb idegzetű olvasóinkat megkérjük, hogy lapozzanak a következő bejegyzéshez, menjenek ki egy kávéért, vagy csukják be a szemüket.

Még egy ajándékunk volt Donátnak. Megkóstolhatta a csokimikulás sapkáját. Jelentem, túlélte. Békésen szuszog (illetve szortyog) a kiságyában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése