2013. május 29., szerda

Barátok közt

Az autók után második legtöbb plüssállatból van a lakásban. Elképesztő mennyiségű állat. És ha valaki azt hiszi, hogy véletlenül eltűnhet egy-egy ritkábban előszedett jószág, az nagyon téved. Mindegyik komoly leltár alatt van. És hogy fokozzuk az élvezeteket mindenhonnan össze is szedjük a kóbor plüssöket. Ha esetleg Gyöngyi mamáéknál látunk egyet, azt gyorsan hazahozzuk.
 
Donát nagyon szeret a barátaival játszani. Gyógyítja őket, repülni tanulnak (dobáljuk őket), meghívjuk kajálni, állatkerteset játszunk, és mindenhova elkísér minket legalább egy.
 

Pécsen például így alszik a barátokkal. Pécsre amúgy külön nagy szatyorral utaznak, és valahogy mindig többen jönnek haza...

 
Amikor pedig a saját tízezer barátja között nem talál még egy megfelelőt, akkor kölcsönkéri a Kistesó állatai közül azt, amire szüksége van. Itt pont nem volt szegény Zsirinek barátja, így elkértük a Minur zsiráfját.
 
 
Amikor kezdett közeledni a gyereknap, megkérdeztük, hogy milyen ajándékot szeretne. Közölte, hogy hát, egy nem hosszú sárkányt. Ezt az igényét pedig tartotta is. Elvittük a játékboltba, hogy válasszon magának egy Nem Hosszú Sárkányt. Hamar megtalálta az új barátot, akinek mindenki nagyon örült. Itt épp a Hosszú Sárkánnyal barátozik.
 

Bonuszként pedig egy sárkánypisze :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése