2011. január 1., szombat

Szilveszteri móka

Kicsit bővebben is beszámolok az év utolsó napjáról, mert igen sok minden történt, és Donát annyira cuki volt, hogy ennek igazán szentelni kell egy külön bejegyzést.
Délelőtt felfedezte, hogy milyen érdekes dolog bemászni az ölembe és valójában ezt Ő akár már tudhatja is. Persze nem sikerült még teljesen, de nagyon ügyesen feltérdelt és kepesztett.


Délután nagy jókedvűen folytatta a megkezdett mókát, de már nem az én lábamat használta kapaszkodónak, hanem az új ülőkét, amit karácsonyra kapott. Néha a lábai sokkal magasabban voltak, mint a feje, és egy igazi jógi is megirigyelhette volna a mozdulatait... (ééééés, tadammm! meglepetésként az első videó!!!)


Egy adott pillanatban az ülőkével együtt felborult és az valahogy rákerült a fejére. Onnan kukucsozott kifelé, és mivel a kukucsozás úgy az igazi, ha a fejünkre húzunk valamit, folyamatosan húzta vissza magára az egész nagy ülőkét.

Majd, miután beültettük Brumihavert már semmi sem állíthatta meg...


Miután kitérdelte magát, felöltöztettük csinosba, feltettük a hercig kis kalapját és kezdődött a buli. Volt zenehallgatás, meg táncolás, meg pogácsa és szendvicsevés, meg szerpentin hajigálás. Mi is beöltöztünk Ferivel, hogy teljes legyen a vidámság.
Jól megünnepeltük a szilvesztert, egy olyan buliban, ami idén reggel 8 helyett este 8-ig tartott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése