2015. szeptember 29., kedd

Donát 5 éves

Illetve Donát lassan hat, de az ötödik szülinapjáról a beszámoló idáig váratott magára.

Mivel már egyre nagyobb fiú és pontosan tisztában van azzal, hogy milyen jó, ha az ember ünnepelteti magát, gyakorlatilag napokon keresztül szülinapi lázban égtünk. Sőt a szülinapja után pár héttel,  a lakásfelújítás közepén még ovis zsúrt is tartottunk.

A szülinapja napján elkirándultunk a dinóparkba, majd - mivel bicajt kapott ajándékba - egy nagy kört bicikliztünk Balatonfüreden. A rezi dinópark érdekes volt. Engem mindig megdöbbenéssel töltenek el a kínai ipar remekei, most sem volt ez másként. Az üvöltő és mozgó triceratopsz a Minurt is kellőképp megdöbbentette ahhoz, hogy hasra vágódjon, befúrja a fejét a földbe, és visítson.











A családi zsúr mondhatni hagyományosan telt, minden tekintetben. Volt ipari méretű ajándékozás, evés, ivás, dinom-dánom. Hagyománnyá vált már, hogy ezeken a családi ünnepeken egyáltalán nem sikerül vállalható fotókat készíteni. Most sem volt ez másként.


Idén először gyerekzsúrt is tartottunk, ami pár héttel a szülinap után volt. Semmilyen körülmények között nem szerettem volna kockáztatni, hogy a zsúr idebent legyen, ráadásul pont a felújítás közepén voltunk. Donát állította össze a meghívottak listáját, én pedig jó személyzet módjára intéztem a dolgokat. A buli tematikus volt, és hát a téma mi is lehetett volna más, mint a lovagság. Nyissuk is a képsorozatot egy ennek megfelelő fotóval.












Ez a zsúr melós volt, de tényleg minden percét megérte! Imádtuk, és jövőre folytatjuk :-)

1 megjegyzés:

  1. imádom azt a tortafújós képet! Ez benne lesz az esküvői montázsukban :)

    VálaszTörlés